Mr and Mrs Woodhead

After viewing our website Mr & Mrs Woodhead got in touch to update and remodel their en-suite, after a site visit it was clear what they wanted, clean fresh finish with plenty of storage with units to match the bedroom furniture.  

The compact room and pipework layout meant we were restricted to moving anything from its original position, instead we removed the shower cubicle and created a walk-in shower with a single 8mm piece of glass, this was complemented will with a glass fronted electric Mira shower.  

The basin was wall mounted on a bespoke unit, this created more floor space which gives the feel of a bigger room.  The WC was also mounted off the floor on bespoke furniture to match the basin, these units were made with false backs which allowed us to hide both vertical and horizontal pipe work with out the need to "box" them in.  

The beige tile married perfectly with the natural stone Oyster Stick vertical feature strip to give the room a beautiful finish.  

The high gloss ceiling housed the brushed stainless steel LED down lights which we wired on separate switches allow a single light over the unit to be left creating a stunning effect.  The room was finished off with Amtico flooring and bespoke glass shelving to both the unit and shower area.

This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.